1/2

 Beek - Prins Mauritslaan 39 

Energielabel

BELEGGINGSPAND / IN VERHUURDE STAAT

Comfortabel appartement gesitueerd in een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Beek. Indeling: Centrale entree, brievenbussen, trap naar eerste verdieping: Entree, hal, meterkast, CV installatie kast (CV ketel-gas-Eigendom), badkamer met ligbad-/ douche combinatie, toilet en vaste wastafel. Royale living met zit-; eethoek en open keuken; totaal ca. 47 m² groot. Balkon aan voorzijde (ca. 7 m2). Keuken is uitgerust met een nette keukenopstand voorzien van een 4 pits gaskookplaat; wasemkap en spoelunit. Via vaste trap naar tweede verdieping: twee slaapkamers elk ca. 17 m², elk voorzien van een vaste wastafel. 
Bijzonderheden:
Op korte afstand gelegen van de Markt van Beek met diverse winkels en horeca. 
Bij dit appartement behoort 1 berging (ca. 7m2) gelegen aan de achterzijde van het complex. 
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
 
Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. 
 
Voorbehouden: De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na datum ondertekening koopovereenkomst.
 
Zekerheid: Verkoper vraagt koper een waarborgsom of bankgarantie groot 10 % van de koopsom binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 
 
Onderzoek: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.