TEKOOP

Geleen - Loobeek 42: 

Hoekwoning voorzien van 4 slaapkamers, royale tuin en garage. Het object is gelegen op een perceel groot: 220 m². Bouwjaar ca. 1976. Vaste trap naar zolder, moderne keuken en badkamer!

Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: euro 219.000,= K.K.
Indeling: 
Begane grond: Entree, hal met garderobe, meterkast. Toiletruimte. Ruime living met open keuken, uitgerust met een moderne keukenopstelling, met onder meer een koelkast, 1,5 spoelunit, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, oven en magnetron. Ruime tuin met zijtuin en poort. Garage met elektrische bedienbare sectionaal poort. Terras met terrasoverkapping. 
Verdieping: Overloop; 3 slaapkamers resp. ca. 9 m², ca 15 m² en ca. 12 m². Tevens op deze verdieping de badkamer met douche, tweede toilet en vaste wastafel in badkamermeubel. . Via vaste trap naar:
Tweede verdieping: Wasberging met opstelling wasmachine en droger. CV installatie. Slaapkamer 4.
Bijzonderheden:
 • Er zit een garage bij deze woning; met elektrisch bedienbare sectionaal poort (2017).
 • Zijpoort en voortuin aangelegd in 2018
 • Ruime tuin! Terras met kunststoffen terrasoverkapping (2009). 
 • CV ketel Gas; gehuurd.  
 • Begane grond: deels kunststoffen kozijnen (2018, met plisé voorzijde op maat) en deels houten kozijnen met dubbele beglazing.
 • Verdieping: Voorzijde: kunststoffen kozijnen met dubbele beglazing, achterzijde: houten kozijnen met enkele beglazing
 • Dakgoten vernieuwd (2019)
 

Situering

 

Video

 

Foto

 
 

Bezichtiging?

Schermafbeelding 2020-03-21 om 11.29.58.
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
 
Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. 
 
Voorbehouden: De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na datum ondertekening koopovereenkomst.
 
Zekerheid: Verkoper vraagt koper een waarborgsom of bankgarantie groot 10 % van de koopsom binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 
 
Onderzoek: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Instagram Social Icon

mr. P.J.E.E. Horsten RM RT

Julianalaan 32

6191 AM BEEK

NEDERLAND

KVK14113905

info@paulhorsten.nl

046 436 26 24

Makelaardij: Koop Huur Taxatie Beheer. | Paul Horsten Makelaardij | Beek