verhuurd.png

TEhuur

Geulle - Brommelen 38 A

 

Landelijk gelegen vrijstaand woonhuis gesitueerd op een royaal perceel groot 3835 m2. 
Indeling: ​
Souterrain: Dubbele garage. CV en wasberging. 3 royale kelderruimten, multifunctionele ruimten.  
Begane grond: Entree, hal, toiletruimte, woonkamer, keuken met nette keukenopstand uitgerust met onder meer een keramische kookplaat, wasemkap, spoelunit, vaatwasser en koelkast. 3 slaapkamers. Badkamer met ligbad, separate douche en een vaste wastafel. 
Aanvaarding: in overleg, kan op korte termijn. Screening: verhuurder hanteert de verplichte screeningsprocedure via VBO Huurcheck Nederland. Inkomenseisen: om in aanmerking te komen dient uw gezamenlijke netto inkomen vanaf 3 keer de maandhuur te bedragen. Borg: 1 maand huur. Huurtermijn: minimaal 1 jaar. 
 
 

Bezichtiging? Meer foto en video?

De eerste impressie is een online tour via Paul Horsten Live, boek eerst een online tour, op deze pagina kunt u vervolgens een aanvraag voor een bezichtiging ter plaatse aanvragen. 

Bezichtiging? Vraag eerst de online tour aan >> 
Schermafbeelding 2020-03-21 om 11.29.58.
 

Situering

Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl