verhuurd.png

TEHUUR

gulpen - dorpsstraat20

Indeling: 
Begane grond: Entree, portaal, woonkamer met open keuken. Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Tussenverdieping: slaapkamer.
Waarborg: Huurder is bij aanvang huur 1 maand huur waarborgsom verschuldigd. 
Screening: Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruik van de verplichte screeningsprocedure via VBO Huurcheck Nederland. 

Corona: Aangepaste dienstverlening op advies van onze branchevereniging VBO. Vraag bezichtiging aan en ontvang meer informatie over onze virtuele bezichtigingen, met foto, video en een online tour via 'Paul Horsten Live'  #flattenthecurve.

Huurtermijn: minimaal 1 jaar
 
Aanvaarding: in overleg.
verhuurd.png
 

Bezichtiging?

verhuurd.png
 

Situering

 

Video

Plattegronden

 
 

Foto

verhuurd.png
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl