TEHUUR

gulpen - dorpsstraat20

Indeling: 
Begane grond: Entree, portaal, woonkamer met open keuken. Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Tussenverdieping: slaapkamer.
Waarborg: Huurder is bij aanvang huur 1 maand huur waarborgsom verschuldigd. 
Screening: Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruik van de verplichte screeningsprocedure via VBO Huurcheck Nederland. 

Corona: Aangepaste dienstverlening op advies van onze branchevereniging VBO. Vraag bezichtiging aan en ontvang meer informatie over onze virtuele bezichtigingen, met foto, video en een online tour via 'Paul Horsten Live'  #flattenthecurve.

Huurtermijn: minimaal 1 jaar
 
Aanvaarding: in overleg.
 

Bezichtiging?

 

Situering

 

Video

Plattegronden

 
 

Foto

Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

mr. P.J.E.E. Horsten RM RT

Julianalaan 32

6191 AM BEEK

NEDERLAND

KVK14113905

info@paulhorsten.nl

046 436 26 24

Makelaardij: Koop Huur Taxatie Beheer. | Paul Horsten Makelaardij | Beek