TEHUUR

Heerlen - Zeswegenlaan 144

 

Tussenwoning met 3 slaapkamers, gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum en school. Indeling: woonkamer met halfopen keuken. Verdieping: 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, vaste wastafel en tweede toilet. Woonhuis met berging. Tuin met terras. Bouwjaar 1980-1982. Instapklaar!

VERHUURD

Omschrijving

Begane grond.
Hal met garderobe; meterkast. Woonkamer ca. 30 m². Trapkast. Portaal met toiletruimte en trap naar eerste verdieping. De keuken is uitgerust met een mooie en vernieuwde keukenopstand voorzien van een spoelunit en 4 pits gaskookplaat. 
Verdieping.
Overloop; 3 slaapkamers. Tevens op deze verdieping de vernieuwde badkamer met ligbad, tweede toilet, vaste wastafel en wasmachine aansluiting. Via vliso trap naar tweede verdieping: Zolderverdieping alwaar ruime bergruimte alsmede CV installatie.  
Waarborg: Huurder is bij aanvang 1 maand huur als waarborgsom verschuldigd. Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruik van de verplichte screeningsprocedure van VBO Huurcheck.
 
Huurprijs: euro 700,= per maand te vermeerderen met 7 euro servicekosten per maand
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak en via open huis, gebruik het formulier. 
 

Situering

 

Video

 
 

Foto

Koop

Verkoopmakelaar sinds 1999 en al jaren actief in de Westelijke Mijnstreek, Maastricht Heuvelland en Parkstad. Naast verkoopmakelaardij ook een op maat gemaakte dienstverlening in aankoopmakelaardij: bepaal zelf hoeveel makelaar u nodig heeft! 

huur

Verhuren via Paul Horsten Makelaardij is altijd via een gevalideerd verhuurproces van Huurcheck Nederland, welk keurmerk is uit te breiden met een Huurcheck Garantie Verzekering. VBO makelaar Paul Horsten: verhuren in Limburg.

taxatie

Gevalideerd taxatierapport nodig? Gebruik onze snelle service in de Westelijke Mijnstreek, Maastricht en Heuvelland of Parkstad.

 

Snelle service! 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

mr. P.J.E.E. Horsten RM RT

Julianalaan 32

6191 AM BEEK

NEDERLAND

KVK14113905

info@paulhorsten.nl

046 436 26 24