TEHUUR

Heerlen - Zeswegenlaan 144

 

Tussenwoning met 3 slaapkamers, gelegen in de directe nabijheid van winkelcentrum en school. Indeling: woonkamer met halfopen keuken. Verdieping: 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, vaste wastafel en tweede toilet. Woonhuis met berging. Tuin met terras. Bouwjaar 1980-1982. Instapklaar!

VERHUURD

Omschrijving

Begane grond.
Hal met garderobe; meterkast. Woonkamer ca. 30 m². Trapkast. Portaal met toiletruimte en trap naar eerste verdieping. De keuken is uitgerust met een mooie en vernieuwde keukenopstand voorzien van een spoelunit en 4 pits gaskookplaat. 
Verdieping.
Overloop; 3 slaapkamers. Tevens op deze verdieping de vernieuwde badkamer met ligbad, tweede toilet, vaste wastafel en wasmachine aansluiting. Via vliso trap naar tweede verdieping: Zolderverdieping alwaar ruime bergruimte alsmede CV installatie.  
Waarborg: Huurder is bij aanvang 1 maand huur als waarborgsom verschuldigd. Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruik van de verplichte screeningsprocedure van VBO Huurcheck.
 
Huurprijs: euro 700,= per maand te vermeerderen met 7 euro servicekosten per maand
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak en via open huis, gebruik het formulier. 
 

Situering

 

Video

 
 

Foto