IMG_0192.jpeg
verhuurd.png

TEHUUR

Heerlen - Zeswegenlaan 148

Indeling: 
Begane grond: Entree, hal, meterkast, woonkamer met gesloten keuken. Portaal met toilet. Tuin. Tuinberging. Eerste Verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, tweede toilet en vaste wastafel. Via vliso trap naar: Tweede verdieping: berging met CV installatie. 
Screening: Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruik van de verplichte screeningsprocedure via VBO Huurcheck Nederland. Inkomenseis: Uw netto inkomen dient vanaf 3 keer de maandhuur te bedragen. Waarborg: Huurder is bij aanvang huur 1 maand huur waarborgsom verschuldigd. Corona: Aangepaste kijkmogelijkheid: Ontvang bij interesse de online tour via Paul Horsten Live. Huurtermijn: minimaal 1 jaar. Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk. 
 

Bezichtiging? 

De eerste impressie is online via Paul Horsten Live, boek de online tour; na het zien van de tour interesse om een kijkje ter plekke? Dat kan; plan online een afspraak in via Paul Horsten Live en na het zien van de online tour. 

Vraag de online tour aan >> 
Schermafbeelding 2020-03-21 om 11.29.58.
verhuurd.png
 

Situering

 

Video

 

Foto

verhuurd.png
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl