IMG_0192.jpeg

TEHUUR

Heerlen - Zeswegenlaan 148

Indeling: 
Begane grond: Entree, hal, meterkast, woonkamer met gesloten keuken. Portaal met toilet. Tuin. Tuinberging. Eerste Verdieping: 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, tweede toilet en vaste wastafel. Via vliso trap naar: Tweede verdieping: berging met CV installatie. 
Screening: Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruik van de verplichte screeningsprocedure via VBO Huurcheck Nederland. Inkomenseis: Uw netto inkomen dient vanaf 3 keer de maandhuur te bedragen. Waarborg: Huurder is bij aanvang huur 1 maand huur waarborgsom verschuldigd. Corona: Aangepaste kijkmogelijkheid: Ontvang bij interesse de online tour via Paul Horsten Live. Huurtermijn: minimaal 1 jaar. Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk. 
Huurprijs euro 703,= per maand exclusief GWEI.
 

Bezichtiging? 

Schermafbeelding 2020-10-14 om 14.51.39.
De eerste impressie is online via Paul Horsten Live, boek de online tour; na het zien van de tour interesse om een kijkje ter plekke? Dat kan; plan online een afspraak in via Paul Horsten Live en na het zien van de online tour. 

Vraag de online tour aan >> 
Schermafbeelding 2020-03-21 om 11.29.58.
 

Situering

 

Video

 

Foto

Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

mr. P.J.E.E. Horsten RM RT

Julianalaan 32

6191 AM BEEK

NEDERLAND

KVK14113905

info@paulhorsten.nl

046 436 26 24

Makelaardij: Koop Huur Taxatie Beheer. | Paul Horsten Makelaardij | Beek