TeHuur

Beek - Prins Mauritslaan 39

Indeling
Comfortabel appartement gesitueerd in een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Beek. 
      
Waarborg: Huurder is bij aanvang 1 maand huur als waarborgsom verschuldigd.
 
Verhuurder hanteert inkomenseisen en maakt gebruikt van de verplichte screeningsprocedure via VBO Huurcheck Nederland.
Het woonhuis is alleen te bezichtigen via een open huis. Vul het formulier in en wij nodigen u uit indien er een open huis ingepland is. 

VERHUURD

 Beek - Prins Mauritslaan 39 

VERHUURD

Comfortabel appartement gesitueerd in een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Beek. Indeling: Centrale entree, brievenbussen, trap naar eerste verdieping: Entree, hal, meterkast, CV installatie kast (CV ketel-gas-Eigendom), badkamer met ligbad-/ douche combinatie, toilet en vaste wastafel. Royale living met zit-; eethoek en open keuken; totaal ca. 47 m² groot. Balkon aan voorzijde (ca. 7 m2). Keuken is uitgerust met een nette keukenopstand voorzien van een 4 pits gaskookplaat; wasemkap en spoelunit. Via vaste trap naar tweede verdieping: twee slaapkamers elk ca. 17 m², elk voorzien van een vaste wastafel. 
 
Bijzonderheden:
Op korte afstand gelegen van de Markt van Beek met diverse winkels en horeca. 
Bij dit appartement behoort 1 berging (ca. 7m2) gelegen aan de achterzijde van het complex. 
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
 

VERHUURD