Maconlaan9Maastricht-03.jpg
verkocht.png
Te Koop
Maastricht - Maconlaan 9
Instapklaar woonhuis met 4 slaapkamers, garage en tuin gelegen in Maastricht - Campagne! Uitstekende locatie! 
 
Indeling: 
Begane grond: Entree, hal met garderobe, meterkast. Ruime living met open haard, open keuken voorzien van een mooie keukeninrichting uitgerust met onder meer een koelkast, vrieskast, spoelunit, 4 pits gaskookplaat, oven, wasemkap en vaatwasser. Ruime tuin, onderhoudsvrij! Aan voorzijde de oprit met garage, op de verdieping van de garage een berging (vliering). 
Verdieping: Overloop met bergkast, 3 slaapkamers, master bedroom is uitgerust met een inbouw kastenwand. Moderne luxe badkamer met ligbad, separate inloopdouche, designradiator, tweede toilet en dubbele vaste wastafel. 
Tweede verdieping: Via vaste trap naar zolder alwaar slaapkamer 4 met dakkapel, wasberging en multifunctionele ruimte thans berging en overloop.
Bijzonderheden:
  • Modern en instapklaar woonhuis, op uitstekende locatie, in Maastricht; in stadsdeel Campagne; het woonhuis is goed bereikbaar zowel met bus, auto alsook fiets, gelegen nabij park, nabij natuurgebied Jekerdal. Diverse scholen en winkels in directe nabijheid. 
  • CV ketel Gas; gehuurd; bouwjaar: 2011, 
  • Dakkapel: 2014, Badkamer: 2010; vloerverwarming in Badkamer;
  • Schilderwerk: Gevel: 2020, Schilderwerk: kozijnen: 2013. Twee kunststoffen kozijnen voorzijde: 2016. 
  • Deels houten kozijnen en kunststoffen kozijnen (badkamer en master bedroom), alles voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van bovenlicht achterdeur en dakvenster wasberging zolder). 
Aanvaarding: in overleg.
 

Video 

 

Foto

 

Plattegronden

 

Situering

 

Bezichtiging?
Boek online uw afspraak:

verkocht.png
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
 
Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. 
 
Voorbehouden: De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na datum ondertekening koopovereenkomst.
 
Zekerheid: Verkoper vraagt koper een waarborgsom of bankgarantie groot 10 % van de koopsom binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 
 
Onderzoek: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.