Vroenhofstraat16Beek-03.jpg
VOB.png
Te Koop
Neerbeek - Vroenhofstraat 16
In 2019 gemoderniseerd vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, aangebouwd gedeelte, garage en tuin 
 
Indeling: 

Souterrain: Proviand kelder met opstelling CV installatie. 
 
Begane grond: Entree, hal met garderobe, meterkast. Ruime living ca 33 m2 groot, met in aangebouwd gedeelte de ruime keuken voorzien van een luxe keukeninrichting (2019) uitgerust met onder meer een koelkast, spoelunit, inductie kookplaat, twee ingebouwde combi ovens/magnetrons, wasemkap en vaatwasser. Ruime tuin, onderhoudsvrij! Aan voorzijde de oprit met garage, voorzien van elektrisch bedienbare sectionaal poort. 
Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers. Moderne luxe badkamer (2019) met ligbad/douche combinatie, designradiator, tweede toilet en dubbele vaste wastafel verwerkt in een badkamermeubel. 
Tweede verdieping: Via vliso trap naar zolder: berging. 
Bijzonderheden:
* Modern en instapklaar woonhuis, op uitstekende locatie, in Neerbeek; met diverse scholen en winkels in nabijheid. 
* Woning is recent gemoderniseerd, met onder meer vernieuwd sanitair, nieuwe keuken, afwerking wanden, vloeren en plafonds, CV ketel en airco op verdieping, 
* CV ketel Gas; eigendom; bouwjaar: 2019; 
* Kunststoffen kozijnen voorzien van dubbele beglazing, houten voordeur met enkel glas. (Aan oprit zijde zijn in 2019 -> 3 kozijnen vernieuwd (Begane grond: woonkamer; Verdieping: overloop/hal en slaapkamer).
* Perceel 266 m2 groot. 
Aanvaarding: in overleg.
 
 
VOB.png

Video 

 

Foto

VOB.png
 

Plattegronden

 

Situering

 

Bezichtiging?

Schermafbeelding 2020-10-14 om 14.51.39.
VOB.png
Algemeen: 
​Deze informatie is samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens, om u een eerste indruk te geven of eventueel in onderhandeling te treden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledig-, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bezichtiging: Uitsluitend op afspraak. Voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt U contact opnemen met de heer Horsten, info@paulhorsten.nl
 
Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. 
 
Voorbehouden: De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na datum ondertekening koopovereenkomst.
 
Zekerheid: Verkoper vraagt koper een waarborgsom of bankgarantie groot 10 % van de koopsom binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 
 
Onderzoek: Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.